DIRECTIE

De dagelijkse leiding over de school is in handen van (juf) Yvet Knoefmann.

Yvet is sinds 2012 directeur van twee basisscholen:basisschool De Borckeshof en basisschool Sint Liborius in Dinxperlo. In de even weken van een jaar start ze in de ochtenden op de Sint Liborius tot half 10, daarna werkt zij op De Borckeshof. In de oneven weken start zij in de ochtend op De Borckeshof en is daarna op de Sint Liborius. In praktijk vraagt het wat flexibiliteit en indien nodig pendelt ze graag heen en weer tussen haar scholen.  

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en dat wordt ook verwacht van een directeur in het hedendaagse onderwijs. Naast intern overleg, heeft Yvet ook externe overleggen (waaronder het directeurenoverleg Essentius), congressen, conferenties en/of (netwerk)bijeenkomsten. Hierdoor kan het zijn dat zij op bepaalde momenten niet aanwezig kan zijn op school. (Juf )Ellen Geven is waarnemend directeur en op de momenten dat Yvet er niet is, is zij het aanspreekpunt als directie.

Yvet is begin 2016 afgestudeerd als Master Educational Leader (Meester in onderwijskundig leidinggeven): een titel die zij met trots draagt. Ze is integraal eindverantwoordelijk voor haar beide scholen  en werkt vanuit een sterke visie op onderwijs aan 7 domeinen: imago - innovatie - onderwijs - financiën - professional (kwaliteit & personeel) - huisvesting en organisatie.Ze wil elke dag van goed naar beter naar best gaan, omdat zij vindt dat alle kinderen recht hebben op het beste onderwijs! 

Mocht u Yvet graag willen spreken, dan kan dit. Zij is op werkdagen telefonisch of per mail bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur. U bent natuurlijk ook van harte welkom op school! U vindt haar kantoor bij de ingang aan Den Dam meteen rechts na binnenkomst.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl