DIRECTIE

De dagelijkse leiding over de school is in handen van Yvet Knoefmann. 

Na ruime ervaring als leerkracht, is Yvet, sinds 2012, directeur van twee basisscholen: basisschool Sint Liborius in Dinxperlo en basisschool De Borckeshof in Breedenbroek. 

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en dat wordt ook verwacht van een directeur in het hedendaagse onderwijs. Naast intern overleg, heeft Yvet ook externe overleggen (waaronder directeuren overleg Essentius), congressen, conferenties en/of (netwerk)bijeenkomsten. Yvet deelt verantwoordelijkheden graag met haar team. Janina Berendsen (leerkracht Sint Liborius) is starters-en EDI coach, Jill Overgoor (schoolopleider) en Ellen Meijer, intern begeleider, is verantwoordelijk voor de coördinatie van ondersteuning binnen de twee scholen. 

Yvet is begin 2016 afgestudeerd als Master Educational Leader (Meester in onderwijskundig leidinggeven): een titel die zij met trots draagt. Ze is integraal eindverantwoordelijk voor haar beide scholen  en werkt vanuit een sterke visie op onderwijs aan 7 domeinen: imago - innovatie - onderwijs - financiën - professional (kwaliteit & personeel) - huisvesting en organisatie. Ze wil elke dag van goed naar beter naar best gaan, omdat zij vindt dat alle kinderen recht hebben op het beste onderwijs! 

               

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT