Basisschool De Borckeshof en Kinderopvangorganisatie Humankind slaan de handen ineen voor álle peuters die van plezier houden! Samen organiseren zij ‘Peuterfun’.  Peuterfun is helemaal gratis en geschikt voor kinderen tussen 2 en 4 jaar oud. Op maandagochtend samen spelen, plezier maken en leren: voor elke peuter een feestje!

 

Nieuwsgierig? Ouders kunnen hun peuter eenvoudig aanmelden voor deze ochtenden door een mail te sturen naar deborckeshof@essentius.nl   
 

Praktische informatie over Peuterfun

Peuterfun data in schooljaar 2023/2024

Peuterfun vindt twee keer per maand plaats oop maandagmorgen tussen 9 en 11 uur. Broertjes en zusjes van leerlingen mogen vanaf half 9 instromen. 

In 2023:

28-08, 11-09, 25-09, 09-10, 30-10, 13-11, 27-11, 11-12

In 2024:

15-01, 29-01, 26-02, 18-03, 08-04, 22-04, 13-05, 03-06, 17-06, 01-07

Onder omstandigheden kan het voorkomen dat er een wijziging moet plaatsvinden. Ouders van peuters worden daarvan per mail op de hoogte gesteld. 

Wat is Peuterfun?

Peuterfun is tot stand gekomen als samenwerking tussen basisschool De Borckeshof en Humankind en is speciaal voor peuters die van plezier houden. Inge en Liset zijn de juffen van deze ochtend. Liset heeft veel ervaring met peuters, zij is werkzaam als pedagogisch medewerker bij PSZ De Schatkamer in Dinxperlo (Humankind). Inge is leerkracht van de kleuters en groep 1-2 op De Borckeshof.  

Waar vindt  Peuterfun  plaats?

Peuterfun vindt plaats op De Borckeshof in Breedenbroek. We hebben 3 ingangen, aan de kant van de Terborgseweg (parkeerplaatsen voor de school), aan de achterkant via Den Dam een ingang met een trapje en ook nog een kleuteringang aan de zijkant. U mag de ingang van de kleuters aan de zijkant gebruiken. Wij zorgen ervoor dat u en uw peuter opgevangen wordt. De activiteiten vinden plaats in een deel van het lokaal van groep 1/2/3, die we speciaal voor deze morgen inrichten. 

Gratis en vrijblijvend; aanmelden en afmelden

Peuterfun is geheel gratis en vrijblijvend. U bent niets verplicht aan ons en uw peuter is vrij om te komen en ook om niet te komen. Wel zouden we het erg fijn vinden om te weten hoeveel peuters er komen, zodat we de activiteiten erop kunnen aanpassen. Daarom vragen we om een (eenmalige) aanmelding bij de eerste keer en even een afmelding als uw peuter niet kan komen.  

Brengen en ophalen; bereikbaarheid

U mag uw peuter brengen vanaf 9 uur en weer ophalen om 11 uur. 

U hoeft er als ouder niet bij te blijven. Bij uitzondering mag dit wel, dit in overleg met ons. Omdat we u graag willen bereiken als dit nodig mocht zijn, willen we u vragen een telefoonnummer bij ons achter te laten waarop dit kan en een noodnummer.  

Wat heeft uw peuter deze morgen nodig? 

Tijdens de 2 uurtjes nemen we ook een gezond tussendoortje en drinken we samen. U zorgt voor een (bij voorkeur gezond) tussendoortje en drinken. Graag een naam op de bakjes, bekers. Het is handig om een setje (droge) reservekleren mee te geven en eventueel laarzen. We spelen graag buiten, dus het kan zijn dat uw peuter vies wordt deze ochtend. 

 Foto’s en website

 

Er zijn peutertoiletten in het gebouw, dus zindelijke peuters kunnen daar naartoe. Niet-zindelijke peuters verschonen wij deze ochtend. Pampers en toebehoren zijn hiervoor aanwezig en hoeft u niet persé zelf mee te geven. 

We maken deze morgen ook wat foto’s van de activiteiten om u te mailen, eventueel op onze schoolwebsite te delen en in plaatselijke media.  Mocht u bezwaar hebben tegen het delen, dan mag u het laten weten en houden wij hier rekening mee. 

Wij zijn bereikbaar:

per mail: deborckeshof@essentius.nl
 

per telefoon: 0315-655269 (school)

 

 

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT