Peuterfun is voor alle peuters die van plezier houden!

Basisschool De Borckeshof en Kinderopvangorganisatie Humankind (voorheen Humanitas) slaan de handen ineen voor alle peuters in Breedenbroek en omstreken met een prachtig nieuw initiatief: ‘Peuterfun’. Peuterfun is gratis en geschikt voor alle kinderen tussen 2 en 4 jaar oud uit Breedenbroek, Dinxperlo en omstreken 


Wat is Peuterfun? 

Eén keer in de maand op een woensdag tussen 9 en 11 uur, worden er in de school afwisselende activiteiten georganiseerd voor peuters, onder leiding van een pedagogisch medewerker van Humankind, Remke de Beukelaer en Yvet Knoefmann, directeur van De Borckeshof. Peuterfun geeft peuters de kans samen met leeftijdgenootjes te spelen en te ontdekken tijdens activiteiten die bijdragen aan de peuterontwikkeling maar vooral plezier geven: zoals voorlezen, buiten spelen, spelletjes doen, samen bewegen, knutselen, dansen, muziek maken….

 

Ouders kunnen hun peuter aanmelden voor Peuterfun door een mail te sturen naar deborckeshof@essentius.nl 

 

Praktische informatie over Peuterfun


Waar en wanneer vindt Peuterfun plaats?

Peuterfun vindt plaats op De Borckeshof in Breedenbroek op een woensdagmorgen. We hebben 3 ingangen, aan de kant van de Terborgseweg (parkeerplaatsen voor de school), aan de achterkant via Den Dam een ingang met een trapje en ook nog een kleuteringang aan de zijkant. U mag alle ingangen gebruiken! Wij zorgen ervoor dat u en uw peuter opgevangen wordt. De activiteiten vinden plaats in de speelzaal van de school, die we speciaal voor deze morgen inrichten. 

Data van Peuterfun in schooljaar 2019 2020: 
Woensdag 11 september 2019

Woensdag 16 oktober 2019

Woensdag 13 november 2019

Woensdag 11 december 2019

Woensdag 8 januari 2020

Woensdag 12 februari 2020

Woensdag 11 maart 2020

Woensdag 8 april 2020

Woensdag 13 mei 2020

Woensdag 10 juni 2020

Woensdag 8 juli 2020

*wijzigingen voorbehouden, we brengen ouders hiervan tijdig op de hoogte

 

Gratis en vrijblijvend; aanmelden en afmelden

Peuterfun is geheel gratis en vrijblijvend! U bent niets verplicht aan ons, en uw peuter is vrij om te komen en ook om niet te komen. Wel zouden we het erg fijn vinden om te weten hoeveel peuters er komen, zodat we de activiteiten erop kunnen aanpassen. Daarom vragen we om een (eenmalige) aanmelding bij de eerste keer en even een afmelding als uw peuter niet (meer) kan of wil komen.

 

Brengen en ophalen; bereikbaarheid

U mag uw peuter brengen tussen 9.00 en 9.15 uur en weer ophalen om 11 uur. 

U hoeft er als ouder niet bij te blijven, maar dit mag wel als dit voor uw peuter prettiger is. Peuters met oudere broer(s) of zus(sen) mogen vanaf half 9 komen inlopen.  

Wat heeft uw peuter deze morgen nodig? 

Tijdens de 2 uurtjes nemen we ook een tussendoortje en drinken we samen. Wij zorgen voor het tussendoortje en het drinken, hier hoeft u niets voor te doen. Als uw kind een speciaal dieet volgt of een allergie heeft, dan zou het fijn dat u het eten en drinken meegeeft. 

 

Het is handig om een setje reservekleren mee te geven. Voor het verschonen van uw peuter hebben wij alles in huis. Ook zijn er speciale peutertoiletten voor de zindelijke peuters.  

 

Verslag van de ochtend
Na elke Peuterfun morgen ontvangt u van ons een algemeen verslagje van de ochtend met daarbij enkele impressie-foto's. Wij vragen u deze niet te delen via social media kanalen. Uiteraard bent u vrij om de foto waar uw peuter alleen op staat te delen. Als wij een foto van uw peuter willen gebruiken voor een nieuwsbericht of onze website, zullen wij u dit persoonlijk vragen. Als u graag wilt weten hoe uw peuter de ochtend beleeft, dan mag u dit natuurlijk altijd persoonlijk aan ons vragen! 

 

Hartelijke groet,  
Remke en Yvet

Wij zijn bereikbaar per:
mail: deborckeshof@essentius.nl
mobiel: 06-53994309 (Yvet) 
telefoon: 0315-655269 (school)


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl