Kinderopvang en BSO

Humankind 

Buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd. Na school, op vrije dagen en in vakanties. De buitenschoolse opvang van Humankind is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops.  Er is dansles en voetbaltraining. Maar kinderen kunnen zich ook lekker terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet….. Is dit ook niet wat uw kind graag zou willen?

Heeft u interesse en denkt u erover om uw kind van het aanbod bij de buitenschoolse opvang van Kinderopvang HumanKind gebruik te laten maken, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers op het regiokantoor en vraag een uitgebreid informatiepakket aan. U kunt hen tussen 8.00 uur en 17.30 uur bereiken op telefoonnummer 0315 – 641443. 

Vervoer: Bij de school staat een verzamelbord, waar de leerlingen worden opgehaald voor de BSO. Dit gebeurt ofwel met een auto of een bakfiets van Humanitas. De oudere kinderen fietsen op hun eigen fiets mee met de pedagogisch medewerker en de jongere kinderen nemen plaats in de bakfiets of gaan met de auto.

DINSDAGMIDDAG biedt HumanKind de naar de BSO gaande kinderen de mogelijkheid om bij ons op school op de BSO te verblijven: natuurlijke BSO. Interesse? Laat het weten!

Kinderopvang Zonnekinderen 

Tevens is er ook een mogelijkheid gebruik te maken van de kinderopvang van Zonnekinderen, deze is echter verbonden aan IKC De Bosmark en niet direct aan onze school. Wij verwijzen naar de website van IKC De Bosmark voor meer informatie. 

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT