Weeknieuws 15 t/m 19 mei 2023

(bijgewerkt vrijdag 12 mei 2023)

Zaterdag is nieuwsbrief 6 uitgekomen. Klik HIER om de info te lezen.

Het kriebelteam heeft afgelopen woensdag voor de laatste keer dit schooljaar gecontroleerd. Bij 1 leerling waren wat kleine neten gevonden, voor de rest iedereen luisvrij! We willen Marinka Reusen en Pauline Westendorp hartelijk danken voor hun inzet. Zij zijn er volgend jaar niet meer bij (hun kind verlaat de basisschool) Mocht u tijd / zin hebben om het team 5x per jaar te versterken dan graag een berichtje naar de leerkracht.

Dank je wel lief sfeerteam voor de prachtige aankleding van onze gangen in ons Alles in 1 thema over Dieren. De infobrief over dit thema vindt u HIER.

Een tweedaagse werkweek voor onze leerlingen. We hebben (Hemelvaarts)vrij van woensdag 17 mei (teamdag) t/m vrijdag 19 mei.

Woensdagmiddag 17 mei (voor alle leerlingen een vrije dag) voetbalt groep 8 het voetbaltoernooi in Lichtenvoorde. We vertrekken om 12.45 uur vanaf school !

Mocht er interesse zijn voor zitting in de (G)MR, het kriebelteam of de oudervereniging dan laat het ons weten. Draai een keertje op 'proef' mee om te ervaren wat de' taken' zijn. Vraag na bij de leden van de verschillende groepen of bij juf Ellen  ellen.geven@essentius.nl

                                        Met vriendelijke groet, TEAM DE BORCKESHOF

Media
  • hulpouders_02
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT