Fijne vakantie!
Fijne zomervakantie!

Beste ouder(s), verzorger(s), 

het is bijna zover, nog even en dan gaat de zomervakantie van start. Hopelijk kijkt u, net als wij, terug op een goed schooljaar. Door middel van ons ouderbedankje willen wij u een compliment(os) geven voor uw betrokkenheid bij onze school en vooral bij uw kind(eren). Wij wensen u en uw kind(eren) een superfijne vakantie toe!

Graag zien we alle leerlingen maandag 26 augustus weer fris terug op school voor weer een kleurrijk nieuwe schooljaar. Ook zien we u dan graag tijdens onze ouder-kind inloopavond op dinsdagavond 27 augustus tussen 17 en 18 uur.  Nb. In mijn vorige bericht stond per abuis de verkeerde tijd! Deze klopt. Tijd voor vakantie ;) 

Geniet van de zomer! 

Hartelijke groet, 

mede namens mijn team;

Yvet Knoefmann, directeur

Schoonmaakouders gezocht!

De laatste donderdag van de zomervakantie (22 augustus) zijn wij op zoek naar ouders die willen helpen om de school weer lekker fris te maken voor het nieuwe schooljaar.

Heeft u nog een ochtend of middag tijd?

De ochtend zal zijn van 09:30 tot 12:00 uur.

De middag zal zijn van 13:00 tot 15:30 uur.

Graag zelf even een emmer en een doek mee te nemen.

U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Wij hopen op uw komst.


Afscheid Petra: dinsdag 9 juli 2024

Dinsdag 9 juli is de laatste werkdag van Petra (leerkracht van groep 7 en 8). Na iets meer dan 25 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, gaat ze starten aan een nieuw avontuur. Wij laten dit natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Dinsdag 9 juli maken we er een mooie afscheidsdag voor haar van, samen met onze leerlingen. Wij nodigen deze dag ook alle ouders, oud-leerlingen en andere belangstellenden uit om tussen 14 en 15 uur Petra de hand te schudden.

Organisatie in schooljaar 2024/2025

Graag verwijs ik naar de brief in de bijlage, met informatie over de nieuwe groepsindeling in schooljaar 2024/2025, de vakanties en vrije dagen en aanvullende informatie over de organisatie.

20242025 organisatiebrief De Borckeshof