Nieuws 5 t/m 9 december 2022

(bijgewerkt zaterdag 3 december 2022)

Vol verwachting klopt ons hart....

Wat had groep 8 een puike Pietengym voor groep 1 t/m 4 in elkaar gezet! Iedereen heeft zo genoten...super meisjes en jongens!

We zijn benieuwd of het Nederlands Elftal na het weekend nog verder mee mag spelen bij het WK voetbal in Qatar. Natuurlijk hopen we dit wel! Maandag wel even kijken of we nog een winnaar in ons poule-spel hebben! 

Zaterdag is nieuwsbrief 3 uitgekomen. Klik HIER om deze te lezen

Maandag 5 december vieren we ons Sinterklaasfeest op school. De surprises mogen vanaf 8.00 uur in het lokaal gezet worden. Na deze surprise-rijke ochtend zullen we 's middags het feest verder vieren in de sportzaal.

Maandag 14 november zijn we gestart met een mini-talentenshow aan het Alles in 1 thema over Kunst. Vanaf dinsdag staat deze week MUZIEK centraal. Klik HIER voor de info over dit 5 weken durende project. Denken jullie nog aan het meenemen van kosteloos materiaal voor een KUNST-activiteit (woensdagmiddag) ?

Deze week krijgen de leerlingen van groep 8 het resultatenblad van de IEP-LVS toets in een gesloten envelop met begeleidende brief mee naar huis! 

Na het Sinterklaasfeest werken we verder richting Kerst. Dit jaar zijn we in groep 7/8 druk met het instuderen van een kort toneelstukje en het oefenen van de Kerstvieringliedjes. Dit alles zullen we samen met onze schoolgenoten donderdagavond 22 december (18.30 uur) in de cultuurkerk opvoeren.

Ook zal de kerstboom gebracht worden. Gezellig! Onze groep 7/8-kerststal zal weer onderdeel uitmaken van de kerststallenroute door Suderwick/Dinxperlo en Breedenbroek.

De overige lessen Rots en Water van meester Eustache gaan in november door omstandigheden niet door. In januari 2023 zal er opnieuw een planning gemaakt worden.

De leerlingen van groep 5 t/m 8 mogen iedere maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag tussen de middag naar het "nieuwe' veldje. Zorg evt voor droge en schone kleding na het voetballen. Bij zeer vochtig weer blijven we op het plein! 

HUISWERK: 
Je kunt via https://www.alles-in-1.org naar de oefeningen of via MOO
- dinsdag 6 dec: Groep 7: spellingmol/werkwoordpaard - 12 oefeningen af
- dinsdag 6 dec:: Groep 8 spellingmol/werkwoordpaard/zinsdelen/woordsoorten-
  12 oefeningen af.
- dinsdag 6 dec: Blits toets H2 (groep 7 en groep 8) op school
- vrijdag 9 dec: Engelse woordjes (groep 7/8) 

- woensdag 14 dec: topotoets (groep 7 en groep 8)

AGENDA:
- donderdag 22 december: Kerstviering in de cultuurkerk Breedenbroek
(18.30 uur - alleen voor leerlingen en ouders)
- vrijdag 23 december: Kerstbrunch verzorgd door de oudervereniging
Om 11.45 uur starten alle leerlingen aan de kerstvakantie 

Mochten er vragen / opmerkingen zijn dan kunt u ons altijd mailen;  

astrid.lubbers@essentius.nl  / ellen.geven@essentius.nl.

Bellen kan natuurlijk ook voor of na schooltijdl via 0315-655269 (school)

Media
  • sinterkerst
Terug naar de groepspagina
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT