Kinderopvang Humanitas: Vet COOL/ Stip Stap / BSO De Wensboom

Buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd. Na school, op vrije dagen en in vakanties. De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops.  Er is dansles en voetbaltraining. Maar kinderen kunnen zich ook lekker terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet….. Is dit ook niet wat uw kind graag zou willen?

Heeft u interesse en denkt u erover om uw kind van het aanbod bij de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas gebruik te laten maken, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers op het regiokantoor en vraag een uitgebreid informatiepakket aan. U kunt hen tussen 8.00 uur en 17.30 uur bereiken op telefoonnummer 0315 – 641443. Uiteraard kunt u ons ook even mailen; regiooostgelderland@kinderopvanghumanitas.nl. Kijk ook eens op de website; www.kinderopvanghumanitas.nl

Vervoer: Bij de school staat een verzamelbord, waar de leerlingen worden opgehaald voor de BSO. Dit gebeurt ofwel met een auto of een bakfiets van Humanitas. De oudere kinderen fietsen op hun eigen fiets mee met de pedagogisch medewerker en de jongere kinderen nemen plaats in de bakfiets of gaan met de auto.

Kinderopvang Bambi 

Met ingang van schooljaar 2015/2016 biedt Kinderopvang Bambi op iedere dinsdag- en donderdagmiddag de gelegenheid om buitenschoolse opvang af te nemen op hun BSO-locatie in de Heurne. Een medewerkster van Bambi haalt de kinderen op De Borckeshof op en brengt hen vervolgens naar de locatie.

Heeft u voor uw kind ook buitenschoolse opvang nodig op de dinsdag en/of donderdag na school? Neem dan contact met Kinderopvang Bambi op voor de mogelijkheden!
Voor meer informatie zie onze website www.bsobambi.nl of bel met 0543-473288 (optie 2).

Kinderopvang Zonnekinderen 

Tevens is er ook een mogelijkheid gebruik te maken van de kinderopvang van Zonnekinderen, deze is echter verbonden aan IKC De Bosmark en niet direct aan onze school. Wij verwijzen naar de website van IKC De Bosmark voor meer informatie. 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl